Aloita harjoittelu Cross Training aloituskurssin avulla

Jäsenyydellämme saat käyttöösi kaikki palvelumme: voit harjoitella salillamme omatoimisesti, sekä osallistua ryhmäliikuntatunneille. Lisäksi saat vierailla Helsingissä yhteistyösalillamme!

Aloita harjoittelu Cross Training aloituskurssin avulla

Cross Training- kurssilla opit tunneillamme käytettävät kehonhallinta, kahvakuulan ja tanko perustekniikat. Kurssi kestää 8 kertaa ja sopii erinomaisesti aloittelijoille, koska liikkeet käydään yksityiskohtaisesti läpi. Myös edistyneemmät voivat saada lisäinformaatiota tekniikoista. Kurssilla puhutaan paljon ja selitetään syy- ja seuraus-suhteita. Kurssi ei ole pakollinen liittyessäsi meille, mutta suositeltava. Kurssilla saat varmasti kokea oppimisen riemun ja mahdollisuuden oppia treenaamaan ilman loukkaantumisia!

Kuukauden aikana pääset sisään tuloksia antavaan harjoitteluun sekä pääset tekemään koko joukon erilaisia treenejä. Treenit ovat progressiivisia, eli kuntotasosi voi olla matalakin kurssille osallistuaksesi.

Seuraava Crosstraining peruskurssi alkaa treeni- ja infotilaisuudella tiistaina 9.12 klo 20.00. Kurssin treenipäivät ovat tiistaisin ja torstaisin klo 20-21. Kurssi kestää 4 viikkoa ja sisältää yhteensä 8 harjoittelukertaa. Kurssin treenipäivät ovat tiistai ja torstai klo 20-21.

llmoittaudu mukaan täyttämällä viereinen lomake ja laita lisätietoihin mihin kurssille haluat.

Saavu paikalle mukanasi sisäliikuntavarusteet ja palavaa treeni-intoa! Ensimmäinen harjoituskerta on veloitukseton ja se sisältää tietoa Cross Training -harjoittelusta ja peruskurssista, treenin muodossa luonnollisesti.

Huomaathan, että jo peruskurssin aikana saat käyttöösi Poltteen muutkin palvelut (ryhmäliikuntatunnit, kamppailulajit, kuntosali) samaan hintaan.


[contact-form-7 404 "Not Found"]