Sali avoinna: 05-23,
vastaanotto avoinna: 10-20

Hinnasto

Kipinä

59 € / 79 € / kk

Joustava vuosijäsenyys / toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys.
Sisältää perustuntivalikoimamme ja vapaan kuntosalin käytön.Huomaathan, että Poltteen joustava vuosijäsenyys ei sido sinua harjoittelemaan meillä koko vuotta; se voidaan muuttaa takautuvasti koska tahansa toistaiseksi voimassa olevaksi!.

All inclusive Liekki

+20 € /kk Kipinään

Perustuntivalikoiman lisäksi saat suuren määrän POLTE-erikoistunteja vain 20 € lisähintaan. mm. Polte Pilates, Polte Body, CT Athletics. Esim. jos käyt viikottain vain kahdella Polte-tunnilla niiden hinnaksi tulee ainoastaan 2,5€ kerta.

Liitttyminen

60 €

Liittymismaksu ei ole Poltteella ilmaa jokainen vuosijäsen saa sillä aina edullisen Cross Trainingin peruskurssin (kurssin arvo on 240€ eikä siitä myydä ulkopuolisille). Peruskurssi on aina vuosijäsenille avoin ja voit käydä sen niin monta kertaa kun haluat.

Nuorisojäsen
(alle 18v.)

45 € / kk

Jäsenyys, jonka voi irtisanoa kuukauden irtisanomisajalla. Sisaralennus -10% (seuraavista sisarista). Sisältää kuntosalin, junnutunnit sekä ryhmäliikuntatunnit, ainoastaan Crosstraining -tunteja ei suositella alle 16-vuotiaille.

Päiväjäsenyys

47 € / 67€ / kk

Päiväjäsenyys on voimassa ma-pe klo 6.00 – 15.00. Vuosijäsenyys/toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys.
Huomaathan, että Poltteen vuosijäsenyytemme ei sido sinua harjoittelemaan meillä koko vuotta; se voidaan muuttaa takautuvasti koska tahansa toistaiseksi voimassa olevaksi!

Opiskelija-alennus

-10% kaikista jäsenyyksistä

Tarjoamme opiskelijoille voimassa olevaa opiskelija korttia näyttämällä -10% kaikista jäsenyyksistämme.

Huom ! Meillä ei ole pakkojäsenyyttä. Voit koska tahansa muuttaa vuosijäsenyytesi toistaiseksi voimassa olevaksi, tai purkaa sen. Maksat vain toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden ja vuosijäsenyyden erotuksen käyttämiltäsi kuukausilta.

Perhealennus -10% kuukausimaksuista (seuraavista perheenjäsenistä).

Kuukausimaksut voi tilata e-laskuna omasta verkkopankista 48 Astetta OY -nimellä. Rekisteröintitunnuksen saat vastaanotostamme.


Tämä kaikki POLTE kuntosalilla Tampereella!
Vihiojantie 5, 33800 Tampere.