Sali avoinna: 05-23,
vastaanotto avoinna: 10-20

Osteopaatit

sport-meter-1

MELINA

Melinan oma urheilutausta on kilpa cheerleadingissa ja muodostelmaluistelussa. Melina ohjaa tanssia, crossia ja tarvittaessa kaikkia muitakin tunteja. Personal Training koulutuksen omaavana Melina on tehnyt niin yksilöllistä PTtä kuin ryhmävalmennusta.

Viimeisen vuoden osteopaatti opiskelijana Melina tutkii ja hoitaa tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja toiminnallisia häiriöitä, manipuloimatta kaularankaa.

 MARIKA

Marika omaa vahvan urheilutaustan, monesta lajista. Tämä on vienyt osaamista vahvasti niin akuuttien kuin pitkäaikaisten urheilu vammojen hoitamiseen.

Valmennustaustaa löytyy jo 15 vuodelta. Vahvin osaaminen on urheilijan kehonhallinnan, huoltavan sekä palauttavan harjoittelun ja liikkuvuuden osa-alueilla. Yleisesti fysiikkavalmennuksin toki luonnistuu. Marika on jo pitkään hoitanut monen lajin huippu urheilijoita. Tavoitteena on aina saada asiakas mahdollisimman pian takaisin normaalin harjoittelun pariin.  Osteopatiaa Marika on tehnyt 7 vuotta.

HIEROJA:

JENNI

Jenni on koulutettu hieroja joka taitaa klassillisen että urheiluhieronnan. Oma urheilutausta Jenniltä löytyy ringeten parista. Kokemusta löytyy myös monen muun lajin hierottavista koulun urheiluklinikka ajoilta ja työkokemuksen kautta Palmariksessa. Jenni on nyt toiminut hierojana kohta kaksi vuotta ja odottaa innolla uusia asiakkaita.