Sali avoinna: 05-23,
vastaanotto avoinna: 10-20

Marttilan perheen tarina

Marttilan perhe aloitti Polte salilla treenaamisen Cross Trainin peruskursin avulla. Cross Training -peruskurssilla opit tunneillamme käytettävät kahvakuulan ja voimailun perustekniikat. Kurssi kestää 8 kertaa ja sopii erinomaisesti aloittelijoille, koska liikkeet käydään yksityiskohtaisesti läpi. Myös edistyneemmät voivat saada lisäinformaatiota tekniikoista. Kurssilla puhutaan paljon ja selitetään syy- ja seuraus-suhteita. Kurssi ei ole pakollinen liittyessäsi meille, mutta suositeltava. Kurssin vetäjät ovat alan todellisia alan ammattilaisia, jotka kouluttavat personal trainereita, luennoivat ja luovat koulutus-sisältöjä alan koulutuksiin.

Kuukauden aikana pääset sisään tuloksia antavaan harjoitteluun sekä pääset tekemään koko joukon erilaisia treenejä. Treenit ovat progressiivisia, eli kuntotasosi voi olla matalakin kurssille osallistuaksesi.

Seuraava Crosstraining peruskurssi alkaa tiistaina 13.1.2015 klo 20. Kurssi kestää 4 viikkoa ja sisältää yhteensä 8 harjoittelukertaa. Kurssin treenipäivät ovat tiistai ja torstai klo 20-21.

llmoittaudu mukaan täyttämällä viereinen lomake ja laita lisätietoihin mihin kurssille haluat.

Saavu paikalle mukanasi sisäliikuntavarusteet ja palavaa treeni-intoa! Ensimmäinen harjoituskerta on veloitukseton ja se sisältää tietoa Cross Training -harjoittelusta ja peruskurssista, treenin muodossa luonnollisesti.

Huomaathan, että jo peruskurssin aikana saat käyttöösi Poltteen muutkin palvelut (ryhmäliikuntatunnit, kamppailulajit, kuntosali) samaan hintaan.