Toiminnallinen lapsiparkki

Poltteen toiminnallinen lapsiparkki on 2–8-vuotiaille lapsille tarkoitettu liikunnallinen peuhupaikka vanhempien treenin ajaksi. Toiminnallisen lapsiparkin erityisyys on siinä, että lapset pääsevät kokemaan liikunnan riemua, purkamaan energiaa ja oivaltamaan erilaista temppuilua aivan itse hauskasti leikin ohessa. Poltteella lapsetkaan eivät tietenkään istuskele katselemassa videoita, vaan saavat vaikkapa roikkua renkaissa, kokeilla kiipeilyseinää, rakennella majoja tai piirrellä. Lapsiparkissa on sen aukioloaikoina paikalla ohjaaja touhuamassa lasten kanssa, ja muina aikoina myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita lapsiparkkiin. Lapsiparkki on todella suosittu, joten tuothan lapsesi vasta juuri ennen tunnin alkua ja noudat heidät pikimmiten tunnin jälkeen. Lapsiparkki kannattaa myös varata etukäteen, jotta mukaan varmasti mahtuu.

Lapsiparkki on avoinna:

ma      16:15-20:00

ti         16:15-20:00

ke       15:45-20:00

to        16:45-20:00

pe       15:45-18:00

la        10:45-14:30

 

PALMARIS

Tarjoamme asiakkaille laadukkaita hieronta- ja osteopatiapalveluita toimipisteissämme Hervannassa (Pallopuisto), Leinolassa (Perheliikuntakeskus Hippa) ja Nekalassa (POLTE). Henkilökuntamme ammattilaiset ovat koulutettuja terveydenhuollon ammattilaisia. Jatkuvan koulutuksen avulla huolehdimme siitä, että osaamisemme on aina ajan tasalla. Haluamme palvella asiakkaitamme ammattitaitoisella ja luotettavalla toiminnalla joustavasti arkisin klo 9-21 sekä myös viikonloppuisin.

Varaukset numerosta 045 650 0242 tai info@palmaris.fi

Poltteen jäsenille:
Kipinä-jäsenyydellä -10%
Liekki-jäsenyydellä -15%

www.palmaris.fi

SPORTHEAVY

Lisäravinteisiin, voimailu- ja kamppailuvälineisiin ja vaatteisiin erikoistunut liike Sport Heavy tarjoaa:

Poltteen jäsenille  -15 % lisäravinteista ja -10 % välineistä ja vaatteista. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita. Edut ovat käytössäsi Poltteen korttia näyttämällä.

www.sportheavy.fi

Testaus- ja kuntotutkimusasema TESKU

Testaus- ja kuntotutkimusasema TesKu Oy on aluehallintoviraston toimiluvalla ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon liikunnallisesti suuntautunut yritys. Palveluihimme kuuluvat kuntotestaus, liikunnallinen koulutus sekä ohjaus ja liikuntaneuvonta. Palvelumme sopivat niin aloittelijalle kuin ammattiurheilijallekin, yksin tai ryhmässä.

Kaikki Poltteen jäsenet saavat Teskun yksittäiset testipalvelut ryhmähinnoin.

Lue lisää ja varaa aikasi: www.tesku.fi

KOIVU APTEEKKI

Poltteen jäsenille -10% Koivu Apteekin tuotteista!

Edut Poltteen jäsenkorttia näyttämällä.

www.koivuapteekki.fi

044 370 0051 | info@poltesali.fi | Vihiojantie 5, 33800 Tampere

044 370 0051
info@poltesali.fi
Vihiojantie 5, 33800 Tampere