Sali avoinna: 05-23,
vastaanotto avoinna: 10-20

Elämäsi kuntoon -valmennus


Elämäsi kuntoon -valmennukseen osallistuneen Jussin tarina


Elämäsi kuntoon -valmennus

Radio sun

Kuuntele hyvinvointiohjelmaaRadio Sun:ssa!

Varaa paikkasi nyt

Tuntuuko, että energiatasosi ovat vuosien saatossa laskeneet? Kroppa on kangistunut eikä kunnossakaan ole kehumista? Olet ehkä jo antanut periksi, koska ajattelet että olet niin ”vanha” ja määrätyt asiat vain kuuluvat ikääsi.

Mitä jos sanoisimme sinulle, että kukaan ei ole koskaan liian vanha tekemään elämäntapamuutosta, ja että vielä 40-50-60 ja 70-vuoden iässä voit saada aikaan uskomattomia tuloksia oikeanlaisessa valmennuksessa.

Joissain tapauksissa asiakkaamme ovat olleet paremmassa kunnossa 60-vuotiaina kun 20-vuotiaina.

Jos haluat elää terveempänä ja kovakuntoisempana kun ehkä koskaan aiemmin, elämäsi kuntoon -valmennus on juuri sinulle.

Elämäsi kuntoon -valmennuksen ovat suunnitelleet ammattivalmentajat, joilla on pitkä, kansainvälinen kokemus käänteitä tekevästä elämäntapavalmennuksesta yli 40-vuotiaiden parissa.

Jos sinulla on todellista halua saada muutos aikaan ja sitoutua siihen, me sitoudumme sinuun. Elämäsi kuntoon -valmennuksen avulla saat energisemmän, terveemmän ja tasapainoisemman elämän.


Tutkimukset osoittavat kiistatta:

Ikääntyessämme, jokainen meistä sairastuu enemmin tai myöhemmin. Meillä on kaksi vaihtoehtoa – hoitaa terveyttämme ja ennaltaehkäistä sairauksien syntyä tai hoitaa sairauttamme. Kumman sinä valitset ? Mitä huonommat elämantapamme ovat, sitä suuremmalla todennäköisyydellä joudumme hoitamaan pitkäaikaisia sairauksia. Sitävastoin mitä paremmat elämantapamme ovat, sitä suuremmalla todennäköisyydellä pysymme terveinä ja toimintakykyisinä lähes elämän loppuun asti.


Valmennus käytännössä

Elämäsi kuntoon -valmennusryhmä kokoontuu 2 kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin klo 18.00 – 19.30  syyskuussa ja lokakuussa. Marraskuusta eteenpäin kerran viikossa tiistaisin.  Juhlapyhinä kokoontumisia ei ole.

  • Syyskausi: 14.9.-21.12.2015
  • Joulutauko: 22.12.2015–4.1.2016
  • Kevätkausi: 5.1.–26.5.2016

Terveyskysely

Jokainen valmennukseen osallistuja täyttää terveyskyselyn, jossa kartoitetaan nykytila.
Terveyskysely on luottamuksellinen.

Valmennuksen hinta

Elämäsi kuntoon -valmennuksen hinta on hinta 159 € / kk ja se sisältää:

  1. Elämäsi kuntoon valmennuksen
  2. Jäsenmaksun (arvo 79 €)
  3. Polte liikuntakeskuksen täyden käyttöoikeuden, osallistumisoikeuden kaikille ryhmävalmennustunneille sekä kuntosalille (Liekki jäsenyys 79 € / kk.).

Mikäli olet jo jäsen, nykyinen kuukausijäsenyytesi hyvitetään hinnassa jolloin esim. Liekki-jäsenen hinta on 159 € – 79 € = 80 € / kk.


Elämäsi kuntoon -valmennus

Varaa paikkasi nyt