Sali avoinna: 05-23,
vastaanotto avoinna: 10-20

Painonhallinta


Katso Poltteen painonhallintavalmennukseen osallistuneen Tiinan tarina


Poltteen Painonhallintavalmennus

Haluatko pudottaa painoasi pysyvästi ilman ihmedieettejä, pillereitä tai kaloreiden laskemista? Olet ehkä jo kokeillut monia eri dieettejä mutta et ole saanut hyviä ja pysyviä tuloksia aikaan.

Poltteen painonhallintamenetelmä perustuu pitkään käytännön kokemukseen ja testattuihin menetelmiin, joiden avulla kaikki saavat takuuvarmasti tuloksia aikaiseksi.

Samalla kun painosi putoaa, huomaat, että elämänlaatusi parenee ja kuntosi kohenee. Saavutat uuden energisyyden ja opit elämään terveellisemmin.

Polte menetelmän ydin piilee sen ainutlaatuisessa tavassa lähestyä painonhallintaa. Menetelmän keskiössä ei itseasiassa ole painon pudottaminen, vaan kokonaisvaltainen terveyden hoitaminen. Painon pudotus on Polte menetelmän sivutuote. Kun opit tekemään asioita oikein, paino putoaa itsestään eikä sinun tarvitse enää koskaan huolehtia ylimääräisistä kiloista.

 


Terveyskysely

Jokainen valmennukseen osallistuja täyttää terveyskyselyn, jossa kartoitetaan nykyinen terveydentila. Terveyskysely on täysin luottamuksellinen.

 

jätä yhteystietosi info@poltesali.fi niin painonhallintavalmentajamme ottaa sinuun yhteyttä.