Sali avoinna: 05-23,
vastaanotto avoinna: 10-20

Testauspalvelut

Poltteen testiasema tarjoaa palveluitaan kaikille kunnostaan ja kehostaan kiinnostuneille. Testit soveltuvat passiivisen elämän tyylin omaaville, kuntoilijoille sekä tavoitteellisesti treenaaville urheilijoille. Poltteen tavoitteena on alusta alkaen ollut asiakkaiden fyysisen ja psyykkisen suorituskyvyn parantaminen. Testeillä on helppo seurata kunnon kehittymistäsi ja luoda yksilöllisesti sopiva harjoitusohjelma.

Poltteen tarjoamat testit ovat:

  • Ravintoainepitoisuusmittaus (Health Consept Analyzer-laite)  Lue lisää
    Täydellinen testaus 80€
    Vitamiinit & Kivennäisaineet 50€
  • Rasvaprosentin mittaus pihdeillä 10€

Näiden testien tarkoitus on auttaa jokaista näkemään oman kehonsa kunto. Testit ovat myös erinomainen apu valmentajille luomaan henkilökohtaisesti sopiva harjoitusohjelma. Lisäksi näiden testien avulla voidaan vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin korjaamalla kehon puutostiloja vitamiineilla ja hivenaineilla.

Health Consept Analyzer on laite, jolla mitataan luotettavasti erilaisia ravintoainepitoisuuksia. Näiden pitoisuuksien pohjalta arvioidaan puutostiloja ja yliannostuksia.

Testit antavat motivaatiota ja tietoa hyvinvoinnistamme. Parhaimmillaan testejä suoritetaan väliajoin, jolloin näemme miten etenemme tavoitteissamme.


Varaa aika testaukseen:

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero *

Viesti

* merkityt ovat pakollisia kenttiä.