Sali avoinna: 05-23,
vastaanotto avoinna: 10-20

Tamperelaisen Polte kuntosalin esittely

POLTE on Tampereella siaitseva Euroopan suurin toiminnallinen kuntosali. Lisäksi Polte toimii asiantuntija-, valmennus-, luennointi-, TYHY-, tapahtumatuotanto-, ja kouluttajatehtävissä Suomessa ja ulkomailla.

POLTTEEN kuntosali on ainutlaatuinen kokonaisuus osaamista, tiloja ja hyvää henkeä. Ryhmävalmennustuotteet ovat innovatiivisia itse tuotettuja. Osaaminen on huippuluokkaa.

Olit sitten aloittelija tai edistynyt Polte tarjoaa sinulle apua hyvinvointiin. Aloittelijalle valmennuksen erinomaisuus takaa turvallisia liikuntahetkiä. Jokaisen tekniikkaa korjataan ja painoja säädetään sopiviksi tarpeen mukaan. Edistyneet saavat vinkkejä viedä harjoittelua entistä tehokkaampaan suuntaan.

POLTTEEN henki on ystävällinen, avulias, lämmin, yritteliäs ja intohimoinen. Tilat ovat avonaiset ja näin ollen voimme oppia toisiltamme, olla avoimia ja auttaa toinen toisiamme. Poltteella voit nähdä MM-tason urheilija, kuntoilija ja seniori-ikäisen treenaavan samassa tilassa yhtä aikaa. Me emme aliarvioi tai lokeroi ketään.

POLTE tarjoaa liikuntapalveluja Tampereella koko perheelle.  Poltteelta löydät kuntosalin, suuret tilat omatoimiseen toiminnalliseen harjoitteluun sekä ryhmävalmennustunnit. Aikuisille ja nuorille on omat tunnit, lapsille on laadukas ja liikunnallinen lapsiparkki.

Polte Sali