Sali avoinna: 05-23,
vastaanotto avoinna: 10-20

Filosofia

Tamperelainen kuntosali Polte haluaa omalla toiminnallaan parantaa hyvinvointia ympärillämme. Haluamme luoda ystävällisen ja avoimen ympäristön, jossa jokainen kuntotasosta tai taustasta riippumatta voi oppia, kehittyä ja kasvaa.

Uskomme huippuvalmennukseen ja pyrimme ottamaan jokaisen huomioon yksilöllisesti. Tämä tarkoittaa, että jokainen voi harjoitella turvallisesti, mutta saada omalle tasolleen haastetta. Haluamme myös itse viihtyä työssämme, joten ilmapiirimme on välitön ja vuorovaikutteinen.

Filosofian ytimen muodostaa tehokas ja hauska toiminnallinen harjoittelu. Toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa sitä, että sillä saavutetaan hyötyä normaalissa arkielämässä. Olemme kykenevämpiä tekemään kotiaskareita ja työtä, pystymme toimimaan yllättävissä tilanteissa, kuten esimerkiksi työntämään autoa tarvittaessa ja voimme kaiken puolin paremmin. Suosimme monipuolista harjoittelua, joka lisää kaikkia fyysisiä ominaisuuksia: liikkuvuutta, voimaa, kestävyyttä, tasapainoa, nopeutta ja kehonhallintaa.


Tämä kaikki POLTE kuntosalilla Tampereella!
Vihiojantie 5, 33800 Tampere.