Sali avoinna: 05-23,
vastaanotto avoinna: 10-20

Kuntosalin tilat Tampereella

Tamperelaisen POLTTEEN tilat ovat ainutlaatuiset Euroopassa. Tilojen suunnittelu sai alkunsa kysymyksestä: ”Minkälaiset olisivat tilat ja millaiseksi rakentuisi kuntosali, jossa me valmentajat itse haluaisimme liikkua?” Unelmat kasvoivat ja todellisuus tuntuu toimivalta.

Oli tavoitteesi melkein mikä tahansa liikunnallinen harjoittelu niin meillä se onnistuu. 2600 neliötä on käytetty monipuolisesti. Kahviomme on viihtyisä paikka, jossa voit ladata akkuja ennen treenisuoritustasi tai analysoida päivän treenejä kaverisi kanssa. Lapsiparkki on lapsille tarkoitettu liikunnallinen osa. Siellä ei ole televisiota, mutta lapset pääsevät piirtämään, leikkimään ja pelaamaan.

Salin puolelle siirryttäessä ensimmäinen asia minkä huomaa on korkeus ja tilan jakamattomuus. Jokainen harjoittelija näkee toisensa ja voi oppia ja kommunikoida toistensa kanssa. Perinteiseltä kuntosalipuolelta löydät käsipainoja 60 kiloon asti, penkkejä, kyykkyhäkkejä, taljoja, prässejä ja erilaisia laitteita. Sieltä löytyy kaikki mitä perinteiseen kuntosaliharjoitteluun voit tarvita. Sali jatkuu rack- rivistöllä, jonka jokaisella paikalla voit vetää leukoja, tehdä kyykkyjä, kahvakuulatekniikoita, vatsoja, rinnallevetoja tai rengastekniikoita. Näitä monitoimipaikkoja salillamme on yli 70. Tankoja löytyy yli 50 painoineen ja kahvakuulia yli 300. Lisäksi meillä on voimistelullista- ja toiminnallista välineistöä laidasta laitaan. Salikokonaisuuden kruunaa 55 metrin synteettinen juoksusuora kääntöpatjoineen. Suoralla voit juosta, loikkia, vetää tai työntää kelkkaa. Suoraa käytetään myös paljon yhdistelmäharjoitteluun.


 

Tämä kaikki POLTE kuntosalilla Tampereella!
Vihiojantie 5, 33800 Tampere.