Sali avoinna: 05-23,
vastaanotto avoinna: 10-20

Suosittelut

Ville Nieminen + Alexander Barkov jr.

Polte on monipuolinen ja raikas. Sali mahdollistaa kaikenlaisen harjoittelun, joten se sopiikin eri lajien edustajille ja jokaiseen harjoittelutyyliin. Polte eroaa muista saleista sen monipuolisuudella. Samassa suuressa tilassa on mahdollisuus harjoitella toiminnallisesti ja käyttää laitteita – täydellistä.

Parasta Poltteessa tosiaan on, että yhden katon alla kaikki tarvittava! Poltteelta löytyy harjoittelumahdollisuudet erilaisille ryhmille, joukkueille, aloittelijoille, kokeneemmille harrastajille ja nuoresta ikäihmiseen. Myös suuremmat ryhmät ja joukkueet pystyvät tekemään yhtä aikaa samantyyppisiä treenejä, koska välineitä ja tilaa on tarpeeksi. Poltteella saa tuloksia!

”Suosittelen lämpimästi kaikille, aloittelijasta ammattilaiseen” Ville Nieminen

”Itse olen kehittynyt eniten tällä salilla” Alexander Barkov.

nieminen

Jukka Rautakorpi

Joukkueen menestys riippuu aina useista osatekijöistä. Polte on ollut yhtenä osatekijänä Tapparan menestyksessä. Olemme toteuttaneet Poltteella fyysisen harjoittelun ja olleet erittäin tyytyväisiä. Tilat sopivat meille, koska kaikki löytyy yhdestä paikasta. Voimme tehdä voima-, liikkuvuus- ja nopeusharjoituksia yhdessä tilassa. Joukkueelliselle ammattiurheilijoita tarvitaan paljon suorituspaikkoja ja tankoja, jotta harjoittelu olisi laadukasta. Poltteella on niitä enemmän kuin tarpeeksi yhdelle joukkueelle. Lisäksi ilmanvaihto toimii. Lisäksi Poltteella on ystävällinen, mutta ammattimainen ilmapiiri, joka motivoi pelaajia ylittämään itsensä.

rautakorpi

Ravintoguru ja funktionaalisen lääketieteen kouluttaja

“jos asuisin Tampereella treenaisin ehdottomasti Polteella”

paulajounijenni

Blogit Lily: Sumomavea ja muita ihanuuksia PoltteellaTytöt kävivät kokeilemassa loistavaa maastavetotreeniä. Bloggaaja on rääväsuinen ryönäilijä, joka on sydämeltään ikuinen tamperelainen, ulkomuodoltaan joka mummon painajainen ja ulosanniltaan Kummeleitakin pahempi sketsiautomaatti.

Steffit: Polte-sali ja mietteitä vaihtoehdoistani
Monipuolisesti treenamisesta ja treenitrendeistä kirjoittava helsinkiläis-bloggaaja kertoo kokemuksistaan Poltteella.