Sali avoinna: 05-23,
vastaanotto avoinna: 10-20

Syksyn tapahtumat Poltteella!

Järjestämme Poltteella loka- ja marraskuun aikana erilaisia, hauskoja ja rentoja tapahtumia! Kaikki tapahtumat ovat avoimia tapahtumia, olet sitten jäsen tai et, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!


”Ensitreffit Poltteella!” – tapahtuma sinkuille perjantaina 28.10. klo 17
Tule tapaamaan muita sinkkuja liikunnalliseen ja terveelliseen sinkkuiltaan! Luvassa rento ja osallistava luento, hauska treeni speed dating -tyyliin :)  sekä näytteilleasettajia, joiden tuotteisiin ja palveluihin pääset tutustumaan illan aikana. Ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kaikki mukaan!!

”Liekeissä parisuhteeseen!” – tapahtuma pariskunnille perjantaina 4.11. klo 17
Tapahtumassa luvassa laatuaikaa yhteisen treenin parissa, mukaansatempaava luento jossa luennoitsijana ratkaisuvalmentaja Heikki Harju. Heikkiin pääset tutustumaan tästä!
Luvassa myös näytteilleasettajia minimessut -tyyliin.

Poltteen naistenilta perjantaina 25.11. klo 17
Tapahtumaa vietetään muiden tapahtumien tapaan minimessut -hengessä. Lisäksi luvassa on luento sekä tietoutta lantionpohjan lihasten toiminnasta, niiden harjoittamisesta sekä lantionpohjan hallinnan merkityksestä harjoittelussa. Luentoa tulee pitämään Matleena Vepsäläinen, Fysioterapeutti (AMK), lantionpohjanfysioterapian erikoistuminen. Hän on vuodesta 2011 työskennellyt Taysissa pääosin Fysiatrian poliklinikalla moninaisten lantionpohjan toimintahäiriöiden parissa ja on tuore äiti, mikä onkin tuonut ihan uutta näkökulmaa lantionpohjanfysioterapeuttina toimimiseen. Monipuolinen urheilutausta mm. yleisurheilun puolelta ensin kilpailijana ja myöhemmin myös valmentajana.

 

Kaikkiin tapahtumiimme on vapaa pääsy. Ilmoittauduthan nopeasti mukaan tältä sivulta löytyvällä lomakkeella, muistathan merkitä lisätietoja -kohtaan mihin tapahtumaan/miin haluat osallistua. Ilmoittautua voit myös soittamalla vastaanottoomme p. 044 370 0051.
Lapsiparkkimme on avoinna kaikkien tapahtumien ajan,  2-8 vuotiaille lapsille ja muistathan varata myös heille paikan sillä paikkoja on rajoitetusti.
Nähdään Poltteella!

ILMOITTAUDU MUKAAN!

 Ensitreffit Poltteella! Liekeissä parisuhteeseen! Poltteen naistenilta


* merkityt ovat pakollisia kenttiä.