Sali avoinna: 05-23,
vastaanotto avoinna: 10-20

Syksyn uudet tunnit!

Syksyn uudet tunnit

Kalenterissa tulee olemaan syksyllä kaksi uutta tuntia.
POLTE crosstraining Sport sekä Junnu crosstraining SR.

POLTE crosstraining Sport:

Tämä tunti on tarkoitettu niille, jotka hallitsevat turvallisen voimailun perustekniikat ja tuntevat Poltteen tavan harjoitella. Tunti koostuu Cross Training harjoittelusta: olympianostoista, voimailuliikkeistä, kestävyysharjoittelusta sekä yhdistelmäharjoittelusta. Tunnilla ei ole yhteistä alkuverryttelyä, vaan jokainen valmistautuu tunnille itsenäisesti. Tunnilla nostojen määrä on suurempi ja harjoittelu on intensiivistä.. Jos Crosstrainingin perustunnit ovat sinulle tuttua kauraa ja haluat ottaa seuraavan kehitysaskeleen, tämä tunti on juuri sinua varten.
Junnu crosstraining SR (13-17-vuotiaille):

Nuorten oma Cross Training- tunti, jossa opetellaan voimailun, voimistelun, juoksun ja soudun tekniikoita. Tekniikkaosiota seuraa aina intensiivisempi osuus, joka on mielenkiintoiseen muotoon rakennettu, jotta juuri opittuja taitoja käytetään heti hyödyksi. Tunnilla myös spurtataan, hypitään, kilvoitellaan ja pidetään hauskaa. 7-12-vuotiaiden tuntiin verrattuna harjoittelu on hieman teknisempää ja pelejä/leikkejä on vähemmän.

Huomaathan kalenterissa iloisen yllätyksen kaikille jäsenillemme; Kehonpainoharjoittelu sekä Mini tryathlon ovat siirtyneet Kipinä jäsenyyden alle jotta kaikki voivat käyttää näitä loistavia tunteja. Ota nämä tunnit treenikalenteriisi samantien!