Sali avoinna: 05-23,
vastaanotto avoinna: 10-20

Yksityisyys suoja

1 Tietosuojakäytäntö

Ymmärrämme verkkosivustoillamme vierailevien yksityisyyden ja henkilötietojen suojelun tärkeyden. Käytäntö on laadittu, jotta käyttäjät ymmärtävät, milloin ja miten heidän henkilötietojaan käsitellään Poltteen omistamilla tai ylläpitämillä verkkosivustoilla.

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan,miksi, milloin ja miten käsittelemme käyttäjien henkilötietoja.

2 Tietojen kerääminen ja käyttö

2.1 Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot

Käsittelemme käyttäjien henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, jotta he voivat käyttää palveluitamme ja jotta voimme täydentää palveluitamme käyttäjiä ja/tai heidän edustamiaan organisaatioita varten, parantaa käyttäjille suuntaamiamme palveluita ja/tai tarjota heille tietoja Poltteen tuotteista ja palveluista. Kerättäviin henkilötietoihin lukeutuvat yleiset yhteys- ja henkilötiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

 

Mikäli verkkosivusto tai sen osa on suojattu salasanalla, tällöin (i) käyttäjän annettua salasanansa verkkosivusto tunnistaa hänet ja saattaa kerätä ja tallentaa hänen lähettämiään tietoja, mukaan lukien kaikki komennot ja viestintä, ja (ii) mitkä tahansa käyttäjästä verkkosivustolla kerätyt ja tallennetut tiedot voidaan yhdistää muihin häntä koskeviin tietoihimme.

 

2.2 Tilastotiedot

Saatamme tallentaa joitakin käyttöön liittyviä tietoja, kuten verkkosivustojemme vierailijoiden määrän ja käyntitiheyden. Näitä tietoja voivat olla käyttäjän verkkoselain, IP-osoite ja verkkosivustot, joilta hän siirtyi verkkosivustollemme ja joille hän siirtyy sivustoltamme.Tietoja käytetään henkilö- ja yritystietojen perustason koostetietoina, emmekä luovuta kolmansille osapuolille mitään tietoja, joista käyttäjä voitaisiin tunnistaa.

 

2.3 Palveluntarjoajien käyttö

Polte voi käyttää verkkosivustojensa ylläpitoon palveluntarjoajia tai muita kolmansia osapuolia. Palveluntarjoajat ja kolmannet osapuolet voivat suorittaa sellaisia tehtäviä kuten postin ja sähköpostin lähettäminen. Heillä voi olla pääsy käyttäjien henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin tehtäviensä suorittamista varten. He eivät saa käyttää käyttäjien henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.

2.4 Lakien noudattaminen

Polte ei luovuta mitään henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja muille henkilöille, ellei siltä edellytetä sitä minkä tahansa lain tai hallituksen tai yksityisten osapuolten vaatimuksen perusteella vireillä olevaan oikeus- tai hallintomenettelyyn liittyen.

 

2.5 Sähköinen markkinointi

Polte voi lähettää käyttäjälle tietoja sähköisesti tai tulosteena hänen käyttämistään tai hankkimistaan tuotteista ja palveluista sekä muista näihin liittyvistä tuotteista ja palveluista.Sisällytämme viesteihin ohjeet sähköpostiemme vastaanoton peruuttamista varten.Emme suosittele käyttäjiä lähettämään meille yksilöllisiä henkilötietoja suojaamattomien viestinten välityksellä, mukaan lukien julkiset sähköiset viestintäkanavat, kuten Internetissä toimivat sähköpostipalvelut, jotka eivät
yleensä ole suojattuja.

 

2.6 Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Käyttäjän meille antamia henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain käyttäjän luvalla tai tässä tietosuojakäytännössä määritetyn mukaisesti. Voimme luovuttaa kolmansille osapuolille tietoja verkkosivustojemme yleisestä käytöstä. Voimme esimerkiksi esittää sivustojen käyttötapoja mainostajille ja muille liikekumppaneille. Tähän tarkoitukseen toimitetut tiedot eivät sisällä mitään henkilötietoja, joista käyttäjä voitaisiin tunnistaa. Polte pyrkii estämään käyttäjien
henkilötietojen luvattoman luovutuksen kolmansille osapuolille. Me emme kuitenkaan vastaa luvattomista luovutuksista tai muista tietosuojarikkomuksista tai muiden toimista, mikäli tiedot luovutettiin heille käyttäjän luvalla tai jonkun muun kuin meidän tai konserniyritystemme luvalla.

6 Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai yksityisyyteen liittyvistä käytännöistämme tai jos haluat perua antamasi luvan, ota meihin yhteys sähköpostitse osoitteeseen info@poltesali.fi. Voit ottaa meihin yhteyden myös osoitteeseen:

Suomen Valmennusakatemia Oy
Vihiojantie 5
33800 Tampere
Suomi

Huomaa, että jos peruutat luvan, emme välttämättä voi tarjota sinulle kaikkia palveluita, sillä käyttäjän henkilötietojen käsittely on välttämätöntä palvelujemme tarjoamiseksi hänelle.
7 Tietosuojakäytännön muutokset

Tämä tietosuojakäytäntö on päivätty 28.11.2016. Polte pidättää oikeuden muokata tai muuntaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa siitä ilmoittamatta. Käyttäjältä pyydetään kuitenkin suostumusta tämän tietosuojakäytännön päivitettyihin versioihin, mikäli sen sisältämät tiedot muuttuvat merkittävästi. Käytännön nykyinen versio on saatavana Poltteen kotisivulla.