TIEDOTE LASKUTUKSEN MUUTOKSESTA NEKALAN POLTTEEN ASIAKKAILLE

 

Liikuntakeskustemme kassa- ja laskutusjärjestelmät yhdenmukaistuvat.

Nekalan toimipisteessä liittyneiden jäsentemme laskutus siirretään samaan järjestelmään joka on ollut käytössä jo Lielahden ja Leinolan toimipisteissä liittyneiden asiakkaiden laskutuksessa. Uusi järjestelmä otetaan käyttöön jo tällä viikolla lähteviin kesäkuun jäsenmaksuihin. Laskut toimitetaan sähköpostitse.

Myös pankkiyhteystietomme muuttuvat, pyydämme huomioimaan että lasku maksetaan uudesta laskusta löytyvillä tiedoilla.  

Mikäli käytössäsi on ollut e-laskutus (tai haluat ottaa e-laskun käyttöösi), se tulee tilata uudelleen saatuasi kesäkuun laskun josta löytyy sekä asiakasnumero että viitenumero e-laskun tilaamiseen. E-laskut toimitetaan jatkossa ensimmäisestä mahdollisesta laskusta kun olemme saaneet pankista e-laskutilauksen.

Laskuttajatiedot e-laskuun:

48 Astetta Oy
Polte e-lasku

(Huom! Jos valittavissa on vielä vanha ’48 Astetta Oy Polte, Liikuntakeskus, ELASKU’, älä valitse sitä)

Laskutusjärjestelmän muutosta on suunniteltu ja testattu pitkään ja olemme pyrkineet huomioimaan kaiken mahdollisen jotta muutos ei aiheuttaisi teille asiakkaillemme haittaa.

Tietokannan muutos toiseen järjestelmään on kuitenkin iso tapahtuma ja pahoittelemme jo etukäteen mikäli laskuissa on virheitä.

Laskujen korjausta varten pyydämme laittamaan viestiä sähköpostilla osoitteeseen laskutus@hippa.fi .

Asiakaspalvelussamme maksettavat jäsenlaskut (joko liikuntaetuuksilla, käteisellä tai pankkikortilla) tulisi maksaa ennen kuin laskut lähetetään kuukauden viimeisenä päivänä.

Kiitos ymmärryksestä tässä muutoksessa ja oikein hyvää kesän alkua!

 

Terveisin,

Polte tiimi

 

48 Astetta Oy