Senioriliikunnan tutustumiskurssi ke 13.2. klo 12:30-13:30

Tule tutustumaan, tai ilmoita vaikka vanhempasi, keskiviikkona 13.2. alkavalle varttuneemmille kuntoilijoille suunnatulle senioriliikunnan tutustumiskurssille.

Treenikurssi on tarkoitettu pääasiassa 50+ -ikäisille liikkujille, joilla on korkea kynnys lähteä harrastamaan liikuntaa. Iän karttuessa erityisesti lihaskuntoharjoittelun merkitys kasvaa. Ryhmässä harjoitetaan monipuolisesti lihaskuntoharjoittelua, mutta myös kestävyyttä, kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Kurssille voivat osallistua kaikki kuntotasosta tai taustasta riippumatta. Harjoitteet muokataan aina osallistujalle sopiviksi.

Kolmen kerran treenien hinta on 15 euroa. Tämän jälkeen voit itse päättää, jatkatko treenejä Poltteen Energia Klubilaisten kanssa.
Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla Poltten jäsen eikä osallistuminen sido sinua mihinkään.

Ryhmän valmentajana toimii Päivi Raittila (terveystieteiden maisteri), jolla on erittäin vahva kokemus ikääntyneiden liikunnan ohjaamisesta sekä organisoinnista.

Viestiä saa jakaa, mikäli koet huolen esimerkiksi omien vanhempiesi monipuolisesta liikkumisesta, tai tunnet jonkun, jolle tämä sopisi kuin voisilmä pullaan.

Ilmoittautumiset osoitteeseen info@poltesali.fi (otsikoksi tutustumiskurssi 13.2.).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!