POLTE EPort asiakasjärjestelmän ohje – ENSIMMÄISELLÄ KERRALLA TEE SEURAAVASTI:

1. oma.poltesali.fi

Mene osoitteeseen oma.poltesali.fi millä tahansa selailmella (PC, Mac, Android, iPhone). Klikkaa painiketta VAIHDA SALASANAASI.

2. Aseta uusi salasana

Kaikilla Poltteen asiakkailla on esiluotu tili EPort järjestelmään. Kirjoita liittyessäsi meille antamasi sähköpostiosoite ja klikkaa painiketta LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI. Järjestelmä lähettää sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset antamaan haluamasi salasanan.
Jos et muista minkä sähköpostin annoit, ole yhteydessä aspaan (info@poltesali.fi / 0405481043)

3. Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja antamaasi salasanaa. 

4. Etusivu

Etusivulla näkyy voimassa olevat varaukset, aiemmat tunneille kirjautumiset ja aktiiviset jäsenyydet ja kortit. Etusivulla on myös painike KIRJAUDU TUNNILLE, josta voit helposti kirjautua varatulle tunnille tai omatoimiharjoitteluun salille.

5. Lisää EPort puhelimen aloitusnäytölle

Voit lisätä Oma Hippa / Polte (EPort) kuvakkeen puhelimesi aloitusnäytölle, jolloin pääset nopeasti avaamaan ohjelman. Seuraavassa on ohjeet yleisimille puhelimien selaimille (Microsoft Edge, Google Chrome, iOS Safari).

5a1. Microsoft Edge

Ollessasi EPort etusivulla, klikkaa kolmea pistettä alareunassa olevassa valikossa.

5a2. Microsoft Edge

Klikkaa Lisää puhelimeen kuvaketta. Huomio että Lisää puhelimeen painike löytyy 3-piste valikon toiselta välilehdeltä. 

5a3. Microsoft Edge

Klikkaa Lisää kohtaa.  Oma Hippa / Polte kuvake ilmestyy puhelimen aloitusnäytölle vapaaseen kohtaan. Tässä näytössä voit halutessasi muuttaa kuvakkeen alla olevaa tekstiä. Voit esimerkiksi ottaa Hippa sanan pois jolloin kuvakkeen tekstiksi tulee Oma Polte.

5b1. Google Chrome

Google Chrome selain toimii samalla tavalla kuin Microsoft Edge. 3-pistevalikko vaan on oikeassa yläreunassa ja Lisää aloitusnäyttöön on näkyvillä kyseisessä valikossa.

5c1. iOS Safari

Ollessasi EPort etusivulla, klikkaa alareunan keskellä olevaa kuvaketta.

5c2. iOS Safari

Valitse avautuvasta valikosta kohta Lisää Koti-valikkoon. 

5c3. iOS Safari

Klikkaa Lisää kohtaa oikeassa yläkulmassa. Voit halutessasi tässä kohtaa muuttaa kuvakkeen tekstiä esimerkiksi Eport -> Oma Polte. Kuvake ilmestyy puhelimen aloitusnäyttöön, josta on helppo avata EPort.

POLTE EPort asiakasjärjestelmän ohje – KÄYTTÖ JA OMINAISUUDET

1. oma.poltesali.fi

Mene osoitteeseen oma.poltesali.fi millä tahansa selailmella (PC, Mac, Android, iPhone). Klikkaa painiketta KIRJAUDU SISÄÄN.

Puhelimella voit vaihtoehtoisesti klikata ohjelman kuvaketta, jos olet sen lisännyt aloitusnäyttöön ohjeen mukaisesti.

2. EPort etusivu

Etusivulla näkyy tekemäsi tuntivaraukset, viimeaikaiset tunneille kirjautumiset ja aktiiviset jäsenyydet. Kortin ollessa vihreänä, jäsenyys ja kulunvalvonta on aktiivisena. Alarivillä on painikkeet, joilla pääset siirtymään eri sivuille. Etusivu – Toimipiste (valintoina Nekala, Lielahti ja Leinola) – Kalenteri – Tunnille – Profiili.

3. Toimipaikka

Toimipaikkavalinnalla valitaan minkä toimipisteen kalenterin EPort näyttää kalenterisivulla.

4. Kalenteri

Kalenterisivun yläreunassa voit valita päivän, josta eteenpäin näet varattavat tunnit. Riveillä on varattavan tunnin nimi, kellonaika ja sijainti, jossa tunti pidetään ja ohjaaja. Vihreää VARAA painiketta painamalla voit tehdä varauksen haluamallesi tunnille. VARAA sanan perässsä on suluissa (varaukset / varattavien paikkojen) määrät. Vasemmalla oleva viivan väri kertoo vaativuustason.

5. Varaus

Klikkauksen jälkeen painike muuttuu keltaiseksi, joka ilmaisee, että varaus on tehty. Jos haluat perua varauksen, niin klikkaamalla painiketta varaus poistuu.

6. EPort etusivu – varaus

Nyt etusivulla näkyy tekemäsi varaus. Voit poistaa sen myös tässä näkymässä painamalla keltaista roskakori-painiketta.

7. Tunnille kirjautuminen

Tunnille kirjautumisen voit tehdä 3 tuntia ennen tunnin alkua. Voit käyttää kirjautumiseen omaa kännykkää tai aspan kirjautumispäätettä. Osallistujalista näkyy valmentajille. Myös Omatoimiseen harjoitteluun tulee kirjautua ennen salille menoa, mutta tähän ei tarvitse tehdä varausta. 

8. Profiili

Profiilisivulta näet järjestelmässä olevat tietosi ja voit myös päivittää muuttuneet tietosi. Jos teet muutoksia, niin muista painaa yläreunassa olevaa sinistä TALLENNA painiketta.