Toiminnallinen lapsiparkki

Poltteen toiminnallinen lapsiparkki on 2–8-vuotiaille lapsille tarkoitettu liikunnallinen peuhupaikka vanhempien treenin ajaksi. Toiminnallisen lapsiparkin erityisyys on siinä, että lapset pääsevät kokemaan liikunnan riemua, purkamaan energiaa ja oivaltamaan erilaista temppuilua aivan itse hauskasti leikin ohessa. Poltteella lapsetkaan eivät tietenkään istuskele katselemassa videoita, vaan saavat vaikkapa roikkua renkaissa, kokeilla kiipeilyseinää, rakennella majoja tai piirrellä. Lapsiparkissa on sen aukioloaikoina paikalla ohjaaja touhuamassa lasten kanssa, ja muina aikoina myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita lapsiparkkiin. Lapsiparkki on todella suosittu, joten tuothan lapsesi vasta juuri ennen tunnin alkua ja noudat heidät pikimmiten tunnin jälkeen. Lapsiparkki kannattaa myös varata etukäteen, jotta mukaan varmasti mahtuu.

 

Lapsiparkki avoinna 10.8. – 20.12.2020:

ma      16.45 – 20.15

ke       16.45 – 20.15

la        10.45 – 14.45

 

Personal training

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta henkilökohtaista valmennusta. Oli tavoitteesi sitten painonpudotus, kehonmuokkaus, tai esimerkiksi maratonin juokseminen, saat meiltä varmasti osaavaa apua tavoitteeseesi päästäksesi!

Lue lisää:

https://www.poltesali.fi/project/personal-training/

PALMARIS

Tarjoamme asiakkaille laadukkaita hieronta- ja osteopatiapalveluita toimipisteissämme Hervannassa (Pallopuisto), Leinolassa (Perheliikuntakeskus Hippa) ja Nekalassa (POLTE). Henkilökuntamme ammattilaiset ovat koulutettuja terveydenhuollon ammattilaisia. Jatkuvan koulutuksen avulla huolehdimme siitä, että osaamisemme on aina ajan tasalla. Haluamme palvella asiakkaitamme ammattitaitoisella ja luotettavalla toiminnalla joustavasti arkisin klo 9-21 sekä myös viikonloppuisin.

Varaukset numerosta 045 650 0242 tai info@palmaris.fi

Poltteen jäsenille  -15% normaalihinnoista

www.palmaris.fi

SPORTHEAVY

Lisäravinteisiin, voimailu- ja kamppailuvälineisiin ja vaatteisiin erikoistunut liike Sport Heavy tarjoaa:

Poltteen jäsenille  -15 % lisäravinteista ja -10 % välineistä ja vaatteista. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita. Edut ovat käytössäsi Poltteen korttia näyttämällä.

www.sportheavy.fi

Testaus- ja kuntotutkimusasema TESKU

Testaus- ja kuntotutkimusasema TesKu Oy on aluehallintoviraston toimiluvalla ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon liikunnallisesti suuntautunut yritys. Palveluihimme kuuluvat kuntotestaus, liikunnallinen koulutus sekä ohjaus ja liikuntaneuvonta. Palvelumme sopivat niin aloittelijalle kuin ammattiurheilijallekin, yksin tai ryhmässä.

Kaikki Poltteen jäsenet saavat Teskun testipalvelut alennetuin hinnoin.

Lue lisää ja varaa aikasi: www.tesku.fi

ASKEL SHOP

Vivobarefoot paljasjalkakengät Tampereen Epilästä Poltteen jäsenille -15%.
Etu voimassa Poltteen voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä.
 
Askel Shop, Pispalan Valtatie 134, 33270 Tampere

KOIVU APTEEKKI

Poltteen jäsenille -10% Koivu Apteekin tuotteista!

Edut Poltteen jäsenkorttia näyttämällä.

www.koivuapteekki.fi

Uudistimme Poltteen pukuhuone- ja peseytymistiloja asikkaiden kokonaisvaltaisen treenielämyksen edelleen kehittämiseksi. Miltä kuulostaisi treenin jälkeinen kuuma sauna ja pulahdus 4 asteiseen raikkaaseen Avantopool-altaaseen?

Remontit toteutti ja suunnitteli ammattitaitoisesti Airu Remontit Oy  http://www.airuremontit.fi 

 

 

044 370 0051 | info@poltesali.fi | Vihiojantie 5, 33800 Tampere