POLTE YKSILÖ- ja PIENRYHMÄVALMENNUS

Poltteen yksilö- ja pienryhmävalmennus toteutetaan yhteistyössä FIPECO:n kanssa

Uusi, totutuista valmennuskonsepteista poikkeava metodi auttaa sinua pääsemään parempaan kuntoon ja saavuttamaan tavoitteesi. Tiedämme, että valmennuksen avulla sinä tulet kohtaamaan paremman version itsestäsi ja olemaan itseesi tyytyväinen. Jollei tämä toteudu, saat rahasi takaisin!

Valmennuksessa yhdistämme parhaat osiot henkilökohtaisesta valmennuksesta sekä verkkovalmennuksesta, jolloin saat enemmän vähemmällä. Yhtään suunnitelmaa tai ohjelmaa emme tee, ennen kuin tiedämme mistä sinut on tehty! Olemme tehneet oman äpin tukemaan sinua kohti tavoitettasi. Sen avulla luomme sinulle räätälöidyt sisällöt harjoitteluun, ravitsemukseen, kuormitukseen ja palautumiseen mutta se on vain yksi osa isoa kokonaisuutta.

Pienemmän porukan valmennuksissa opitte yhdessä, miten optimoida kehon toimintaa. Kunto- ja voimaharjoittelut räätälöidään yksilöllisesti valmennusryhmän mukaan ja jokaisen tarpeet huomioiden. Loppujen lopuksi kyse on henkilökohtaisesta valmennuksesta osana ryhmää – mutta bonuksena saat nauttia motivoituneiden kavereiden seurasta!

Valmennuksen avulla saavutat tavoitteesi, olivatpa ne isoja tai pieniä. Valmennus toimii samoilla, taatusti toimivilla tavoilla niin miehille kuin naisille. Valmennus tuottaa tuloksia kaiken ikäisille. Missä tilanteessa sitten oletkaan ja haluatpa treenata yksin tai porukassa, tämä toimii. Valitse valmennus, joka toimii juuri sinun tarpeidesi mukaan!

Valmennustuotteet

Valmennuksen voit toteuttaa 6 tai 12 kuukauden jaksoissa henkilökohtaisesti tai osana pienryhmää.

Hinnasto

Pienryhmävalmennus, alkaen 199€/kk

Pienryhmävalmennus toteutetaan 3-5 henkilön porukassa. Porukka pyritään muodostamaan mahdollisimman samankaltaisessa tilanteessa olevista valmennettavista.

Henkilökohtainen valmennus alkaen 349€/kk

Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat valmentajan kaiken fokuksen, mutta pääset silti halutessasi osallistumaan workshoppeihin ja luentoihin.

Lisätiedot ja yhteydenotot juho@poltesali.fi

Valmennuskonsepti

Pienryhmät harjoittelevat:

Ma klo 18.30 – 19.30  NAISET

Ti klo 17.00 – 18.00 MIEHET

Jos kiinnostuit ja haluat tietää lisää, niin jätä yhteystietosi. Valmentajamme ottavat Sinuun yhteyttä!

5 + 13 =